Zenz organic

zenz organic on Tanskassa kehitetty luomusertifioitu hiustenhoito- ja muotoilu sarja. Tarkasti valitut luonnoliset raaka-aineet hoitavat hiusta ja hiuspohjaa tehokkaasti. Sarjasta löytyy shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot sekä monipuoliset muotoilutuotteet kuten puuterit, muotovaahto, suolasuihke ja hiuslakat. Hiuslakat ovat ns. märkälakkoja eli ponneaineita ei ole näissä lakoissa käytetty. Pure sarja on hajusteeton ja se ei sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä, jonka vuoksi se sopii kaikille, myös perheen pienimmille. Pure sarjalla on hyväksytty allergiasertifikaatti ja se sopii myös mm. allergisille ja odottaville äideille. Zenz organics onkin tietoisen kuluttajan valinta ja heiltä löytyy tuotteille seuraavat serifikaatit: Joutsenmerkki, allergy certified, ecosert cosmos organic, vegan society, ocean waste plastic, safe hairsalon, cruelty free, beat the microbeat

Leave a Comment