kesäinfo ☀️

Ihanaa alkavaa kesää!Meillä aloittaa 29.5. vasta valmistunut parturi-kampaaja Krista. Kristalta saat kaikki parturi-kampaamon palvelut; leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja meikit.

Muistutuksena suosittelemme olemaan varausten kanssa hyvissä ajoin mikäli tarvitset ajan tietylle päivälle, kesä on meillä sesonki aikaa joten näin varmistat, että saat juuri sinulle sopivan ajan. Nettiajanvaraus toimii 24/7 osoitteessa puutorinhiuspaja.fi, mutta sen lisäksi voit kysellä vapaista ajoista puhelimitse soittamalla tai viestillä 0400 377 069, sähköpostilla info@puutorinhiuspaja.fi tai sosiaalisen median kautta (facebook tai instagram) laittamalla viestiä.

Olen lomalla 21.5.-25.5. jolloin liike on suljettuna, tämä voi pidentää hieman aikojen saantia seuraavilla viikoilla. Vastailen viesteihin viimeistään lomalta palattuani. Nyt alkavalle viikolle löytyy vielä pari vapaata aikaa ennen lomalle lähtöäni (15.5-19.5.) Lomani vaikuttaa myös verkkokauppatilauksiin, eli 21.5-25.5. tehdyt tilaukset lähtevät 26.5.

Aurinkoista alkanutta viikkoa ja nähdään Hiuspajalla

Leave a Comment