Argan oil

”Luonnollista hoitoa hiuksille ja iholle arganöljyllä – Tutustu laadukkaaseen arganöljyvalikoimaamme ja löydä tehokas ja monipuolinen kauneudenhoitoöljy, joka ravitsee ja kosteuttaa hiuksiasi ja ihoasi. Arganöljy on peräisin marokkolaisesta arganpuusta ja se on tunnettu lukuisista hyödyllisistä ominaisuuksistaan.

Arganöljy on rikas E-vitamiinin, antioksidanttien ja omega-rasvahappojen lähde, jotka auttavat suojaamaan hiuksia ja ihoa vaurioilta sekä ylläpitämään niiden kosteustasapainoa. Hiusten hoidossa arganöljy auttaa vahvistamaan hiuksia, lisäämään niiden kiiltoa ja pehmeyttä sekä tasoittamaan pörröisyyttä. Ihon hoidossa arganöljy auttaa säilyttämään ihon pehmeyden, joustavuuden ja heleyden.

Valitse laadukas arganöljyvalikoimamme ja anna hiuksillesi ja ihollesi luonnollista hoitoa ja suojaa. Käytä sitä hiusten kosteuttavana hiusnaamiona, ihon hoitavana öljynä tai lisäämään kiiltoa ja suojaa muotoilutuotteisiin. Arganöljy on monipuolinen kauneudenhoitoöljy, joka auttaa sinua ylläpitämään terveitä ja kauniita hiuksia ja ihoa.”

Näytetään kaikki 3 tulosta