Ale!

Redken blondage high Bright setti

58,80

Kuvaus

Sisältää high Bright treatment suihkeen, shampoon ja hoitoaineen.

Redken Blondage High Bright -shampoo selkiyttää, puhdistaa ja kirkastaa haalistuneet tai mattaiset vaaleat hiukset. Saat välittömästi kirkkaamman vaikutuksen*, ja hiukset tuntuvat pehmeiltä ja puhtailta. Osana High Bright -hoito-ohjelmaamme kirkastava shampoo auttaa pitämään hiukset kiiltävinä ja hoidettuina.

Redken Blondage High Bright Conditioner antaa pehmeän viimeistelyn hoitokokonaisuudelle ja jättää hiukset pehmeän ja silkkisen tuntuisiksi. Osana High Bright hoito-ohjelmaa, tämä hoitoaine auttaa välittömästi saavuttamaan kirkkaamman vaaleat hiukset* kuivattamatta kuitenkaan niitä.

Redken Blondage High Bright Treatment on ennen shampoopesua käytettävä hoitosuihke, jossa on c-vitamiinia ja kelatoivia ainesosia, jotka puhdistavat ja kirkastavat vaaleita hiuksia. Osana High Bright hoito-ohjelmaa, tämä hoitosuihke on ensimmäinen askel kirkastamaan hiuksesi ennen hiustenpesua ja -hoitoa.

Blondage High Bright koostuu c-vitamiinista + Brightening Care Complex teknologiasta. Se on täydellinen kaikentyyppisille värjätyille, raidoitetuille tai luonnollisesti vaaleille hiuksille, Blondage High Bright pitää hiuksesi vaaleina ja kirkkaina kampaamokäyntien välissä.
* 53 mallia arvioivat tuloksia käytettyään hoitokokonaisuutta: treatment-hoitosuihketta, shampoota ja hoitoainetta.

Redken keskittyy kestävään kehitykseen. Redkenin hiustenhoitotuotteiden pullot ovat kierrätettäviä ja niissä on käytetty jopa 93 % kierrätettyä muovia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Redken blondage high Bright setti”