Kauppa

Redken blondage high Bright treatment

33,60

Kuvaus

Redken blondage High Bright Treatment on ennen shampoopesua käytettävä hoitosuihke, jossa on c-vitamiinia ja kelatoivia ainesosia, jotka puhdistavat ja kirkastavat vaaleita hiuksia. Osana High Bright hoito-ohjelmaa, tämä hoitosuihke on ensimmäinen askel kirkastamaan hiuksesi ennen hiustenpesua ja -hoitoa.

Blondage High Bright koostuu c-vitamiinista + Brightening Care Complex teknologiasta. Se on täydellinen kaikentyyppisille värjätyille, raidoitetuille tai luonnollisesti vaaleille hiuksille, Blondage High Bright pitää hiuksesi vaaleina ja kirkkaina kampaamokäyntien välissä.
* 53 mallia arvioivat tuloksia käytettyään hoitokokonaisuutta: treatment-hoitosuihketta, shampoota ja hoitoainetta.

Redken keskittyy kestävään kehitykseen. Redkenin hiustenhoitotuotteiden pullot ovat kierrätettäviä ja niissä on käytetty jopa 93 % kierrätettyä muovia.

250ml

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN:
Levitä kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Älä huuhtele. Levitä sitten Redken Blondage High Bright ™ Shampoo; vaahdota ja huuhtele. Käytä lopuksi Redken Blondage High Bright ™Conditioner hoitoainetta. Käyttämällä tuotetta säännöllisesti, saat kirkkaamman lopputuloksen – mitä enemmän käytät, sitä parempia tuloksia saat!* Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Redken blondage high Bright treatment”