Maaliskuun uutiset

Uudet tilanteet vaativat myös meiltä uusia toimia ja teemme kaikkemme jotta voimme palvella teitä edelleen turvallisesti. Asiakaspaikoilla ja kassalla on käsidesiä ja käsien pesu onnistuu myös. Toivomme, että peruutat tai siirrät aikasi mikäli sinulla on flunssa oireita. Tehostamme edelleen siivousta ja kosketuspintojen desinfiointia päivän aikana (mm. pöydät, ovenkahvat, maksupääte…) Olemme koko syksyn ja talven pitäneet maskeja työskennellessämme ja iso toive olisi, että pidät myös kun tulet palveltavaksi, mikäli sinulla ei ole maskia mukana meiltä löytyy kertakäyttömaskeja. Kun sinulla on aika varattuna ethän tule aikaisemmin kuin max. 5-10 min ennen varattua aikaasi, yritämme pitää kontaktit asiakkaiden välillä minimissään. Tammikuussa olemme avanneet myös tuoteverkkokaupan, joka löytyy osoitteesta puutorinhiuspaja.fi ja sieltä on mahdollista tilata tuotteita sekä lahjakortteja. Lahjakortit toimitetaan sähköpostilla ja tuotteille voit valita noudon liikkeestä tai postituksen, verkkokaupassa voit valita maksutavaksi myös klarnan. Lisää tuotteita tulossa lähiaikoina 😊Mikäli haluat ajan ilman että muita asiakkaita on paikalla soita meille ja sovitaan aikasi normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle (vaikka sunnuntaille).Pysytään terveinä ja toivomme, että saamme jatkossakin palvella teitä.

Maaliskuussa meillä aloittaa 1. vuoden parturi-kampaaja opiskelija Krista, joka on koko kevään meillä töissä mukana tiistaisin. Krista tekee haudehoitoja, ripsien ja kulmien värjäyksiäx ja föönikampauksia sekä pikakampauksia (kiharat, lettikampaukset). Opiskelija työskentelee aina ammattilaisen valvonnassa.

Leave a Comment