suolatuotteet esittelyssä

Maria Nila Ocean spray 25€

Mattinen lopputulos, pito 3/5, suihkutettava. Ocean spray antaa hyvän pidon ja mattaisemman lopputuloksen, perinteisempi suolasuihke joka sisältää myös hoitavia ainesosia. Sopii erittäin hyvin kiharalle hiukselle kuivauksen alle sekä lyhyille ja puolipitkille hiuksille. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa tai anna kuivua. Mikäli haluat voimakkaamman pidon suihkuta tuotetta pieni määrä kuiviin hiuksiin.

Zenz Salt water spray 34€

Hajusteeton vaihtoehto. Salt water spray on voimakkuudeltaan verrattavissa Maria nila Ocean spray suolasuihkeeseen. Hajusteeton tuote sopii kaikille ja sitä voi käyttää sekä pyyhekuivaan, että kuivaan hiukseen. Halutessasi enemmän pitoa, lisää tuotetta uudelleen.

Maria Nila salty misti 25€ Bestseller

Salty mist on hieman kevyempi suolasuihke ja sopii mahtavasti pohjoismaiselle hennolle hiukselle. Pito 2/5 ja lopputulos ei jää mattaiseksi vaan tuo jopa hieman kiiltoa hiukseen. Sopii niin lyhyelle kuin pitkälle hiukselle ja antaa sopivasti tukea muotoiluun. Käytä joko föönauksen alle pyyhekuiviin hiuksiin tai halutessasi esim. Kiharoiden kiinnitykseen kuivaan hiukseen hiuslakan tavoin.Maria Nila salty Cream 28€

Tämä tuote on salty mist voidemaisessa muodossa. Pito 2/5 ja helppo voidemainen tuote käyttää. Sisältää myös hoitavia ainesosia. Suosittelemme käytettäväksi pyyhekuivaan hiukseen. Sopii kaikille hiuslaaduille ja pituuksille. Käyttövinkki: levitä tuote pyyhekuivaan hiukseen pesun jälkeen ja föönaa tai anna kuivua lähes kuivaksi, letitä hiukset esimerkiksi yön ajaksi ja pura letit aamulla, saat kivat huolettomat surffikiharat kuin suoraa meressä uinnin jäljiltä.

Leave a Comment