Maria Nila Cleanse exfoliating serum 150ml

28,00

Maria Nila Cleansing Exfoliating Serum on suunniteltu erityisesti poistamaan ylimääräinen tali, hilse ja epäpuhtaudet päänahasta, jättäen sen raikkaaksi ja tasapainoiseksi. Tämä ainutlaatuinen seerumi kuorii hellävaraisesti ja syväpuhdistaa, samalla kun se kosteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa.

Kuvaus

Maria Nila Cleansing Exfoliating Serum – Tehokas Kuoriva Seerumi Päänahalle

Maria Nila Cleansing Exfoliating Serum on suunniteltu erityisesti poistamaan ylimääräinen tali, hilse ja epäpuhtaudet päänahasta, jättäen sen raikkaaksi ja tasapainoiseksi. Tämä ainutlaatuinen seerumi kuorii hellävaraisesti ja syväpuhdistaa päänahan samalla, kun se tarjoaa kosteutusta ja rauhoittavaa vaikutusta. Seerumi on 100 % vegaaninen, cruelty-free sekä sulfaatiton ja parabeeniton.

Tärkeimmät Ominaisuudet

  • Hellävarainen Kuorinta: Sisältää luonnollisia kuorivia ainesosia, kuten AHA-happoja, jotka poistavat kuolleet ihosolut ja stimuloivat solujen uudistumista.
  • Syväpuhdistava Vaikutus: Poistaa tehokkaasti tali- ja tuotejäämät päänahasta, jättäen sen puhtaaksi ja terveeksi.
  • Kosteuttava ja Rauhoittava: Koostumus sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä, jotka pitävät päänahan kosteutettuna ja vähentävät ärsytystä.
  • Vegaaninen ja Ympäristöystävällinen: Kaikki Maria Nilan tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja valmistettu ympäristöä kunnioittaen.
  • Sulfaatiton ja Parabeeniton: Turvallinen ja hellävarainen vaihtoehto kaikille hiustyypeille, erityisesti herkälle ja kuivalle päänahalle.

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä seerumia suoraan päänahalle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Seerumin voi levittää joko kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti. Käytä kerran tai kahdesti viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Vinkki: Käytä Maria Nilan hiuspohjan harjaa seerumin levittämiseen ja vaikutusajan aikana lisätäksesi hiuspohjan pintaverenkiertoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maria Nila Cleanse exfoliating serum 150ml”