Ale!

System 4 1 Special shampoo 250ml

9,60

Kuvaus

Normaalit sekä rasvoittuvat hiukset ja hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo normaaleille sekä rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Poistaa hilsettä ja ehkäisee sen uudelleenmuodostumista. Tasapainottaa hiuspohjan rasvoittumista ja rauhoittaa kutinaa. Erityisesti sinulle jonka hiuspohja rasvoittuu nopeasti, mutta silti hilseilee ja on pintakuiva.

Hiero hyvin hiuspohjaan ja anna vaikuttaa 2-5 min, huuhtele. Suosittelemme käyttämään kuurina, esim. käytä 2-4 viikkoa joka pesu ja harvenna pesukertoja asteittain, toiseksi shampooksi sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön tarkoitettu system 4 Mild shampoo

INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Disodium Undecylenamido MEA-Sulfosuccinate, Sodium Oleth Sulfate, Climbazole, Piroctone Olamine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Menthol, Sorbitol.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “System 4 1 Special shampoo 250ml”