Hiusten hoitopalvelut

Olemme päivittäneet uusia hoitopalveluja palvelutarjontaan. Tässä esittelyssä tarjoamamme hoitopalvelut:Perinteinen haudehoito:Haudehoito sisältää räätälöidyn tehohoidon ja hiuksen syväpuhdistuksen. Sopii kaikille hiuslaaduille ja pituuksille. Hoitoon kuuluu rentouttava päähieronta ja föönikampaus.

Urban alchemy metallinpoistoSopii kaikille hiuslaaduille ja pituuksille. Hiuksesta poistetaan ensin kaikki metallikertymät, silikonit yms. hiukseen helposti kertyvät aineet. Lisäksi hiuspohja kuoritaan ja hoidetaan kosteuttavalla hoitoaineella.

Brazilian bondbuilder split ends hoitoSopii puolipitkille ja pitkille hiuksille. Hiuksiin tehtävä lämpöaktiutuva hoito joka sulkee haaroittuneet latvat ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Hoidon vaikutus kestää jopa 4 viikkoa.

System 4 therapeutic hair spa hoitoTässä hoidossa keskitytään erityisesti hiuspohjan hoitamiseen. Mikäli hiuspohjasi on kuiva, hilseilevä, kutiava tai erittäin rasvoittuva, tämä hoito on sinulle. Räätälöimme sinulle ja hiuspohjallesi täsmähöidon ja ratkomme hiuspohjan ongelmat. Hoidon voi myös tehdä ihanan spa hoitona vaikka mitään onhelmia ei olisikaan.

Redken ABC hoitoABC hoito sopii kaikille hiuslaaduille. Erityisesti käsitellyt ja kuivat hiukset saavat tästä hoidosta eniten. Hoidossa hius hoidetaan ja kosteutetaan sekä suljetaan hiuksen pintakerrosta pH suihkeella, joka tekee hiuksista kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

Kaikkiin hoitopalveluihimme kuuluu föönaus ja hoidot voi myös tehdä leikkauksen, värjäyksen tai permanentin yhteydessä. Viemme spa kokemuksen seuraavalle tasolle ja olemmekin päivittäneet pesupaikkamme hierovaan joten saat halutessasi myös rentouttavan selkähieronnan kaupan päälle.

Leave a Comment