Kuivan hiuspohjan hoito

Shampoo kannattaa aina ensisijaisesti valita hiuspohjan kunnon mukaan. Mikäli hiuspohja on hyvässä kunnossa, eikä mitään ongelmia ole, voidaan shampoo valita hiusten kunnon mukaan. Tässä muutama vinkki miten valita shampoo sekä esimerkkituotteita.

Kuiva hiuspohja

Kuivan hiuspohjan tunnistaa siitä, että se kutisee, hilseilee ja monesti myös esimerkiksi kasvojen iho on kuiva. Hilse on pientä kevyttä ja ”pölisevää”, Hiukset eivät rasvoitu nopeasti ja pesuvälin voi pitää pitempänä. Shampoon valinnassa on täkeää, että shampoo ei ole liian pesevä, jolloin hiuspohjan normaalia talineritystä ei häiritä.

System 4 Balancing shampoo on kehitetty kuivalle hilseilevälle hiuspohjalle ja käsitellyille hiuksille. Shampoo sopii kaikille hajusteettomuutensa ansiosta. Shampoo sisältää salisyylihappoa, joka kuorii hiuspohjasta kuollutta ihoa sekä hiuspohjaa rauhoittavia ainesosia, jotka tasapainottavat ja ylläpitävät hiuspohjan normaalia toimintaa. Suosittelemme käyttämään kuuriluontoisesti, esimerkiksi 2 viikon jaksoissa. Välillä käytettäväksi suosittelemme System 4 3 Mild shampoota. Hajusteeton.

16,-/250ml

System 4 3 Mild shampoo sopii kaikille hiuslaaduille ja hiuspohjalle. Tämä shampoo on nimensa mukaan mieto ja sopii siksi päivittäiseen käyttöön. Ei kuivata tai ärsytä hiuspohjaa. Käytä hoitokuurin jälkeen ylläpitävänä shampoona. Hajusteeton.

16,-/250ml

System 4 Oil cure scalp treatment kevyesti kuoriva hoitoaine hiuspohjalle ja hiuksille. Tämä sopii hyvin myös esimerkiksi psoriasiksen hoitoon. Hoitoaine kuorii, koskteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa. Käytetään shampoon jälkeen levittämällä tuotetta hiuspohjaan ja levitetään hieromalla kaikkialle, tuotteen voi antaa myös vaikuttaa 5-10min ja huuhdellaan pois. Käytetään pesuvälistä riippuen 1-2 kertaa viikossa. Täydellinen kaveri Balancing shampoolle. Hajusteeton.

16,-/150ml

Moisture scalp lotion on erityisesti hilseilevän ja ärtyneen hiuspohjan pelastaja. Tuote levitetään pesun jälkeen hiuspohjaan ja jätetään vaikuttamaan seuraavaan pesuun asti. Levitä tuote ensin jakauksittain ja lopuksi hiero tuote hyvin kaikkialle hiuspohjaan tai ärtyneelle alueelle, ei huuhdella pois. Tämä sopii myös esimerkiksi kasvojen iholle ja miehille parranajon jälkeen rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Hajusteeton.

16,-/150ml

Maria Nila Head&hair heal tuotteet on hiuspohjaa rauhoittavia ja hiusten kasvua stimuloiva tuoteperhe. Tuoteperheestä löytyy shampoo, hoitoaine, maski sekä booster masque. Pese ensin hiukset shampoolla jonka jälkeen levitä maski, myös hiuspohjaan. Hiero hyvin, niin että tuotetta on kaikkialla, anna vaikuttaa 3-10min, huuhtele. Viimeistele hoitoaineella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää maskin ja hoitoaineen sijasta booster masquen, jota käytetään maskin tavoin, mutta vaikutusaika on 3min, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan.

Shampoo 13,-/100ml 30,-/350ml

Masque 33,-/250ml

Hoitoaine 30,-/300ml

Booster masque 9,90,-/50ml

Maria Nila True soft tuoteperheen tuotteet kosteuttavat hiuspohjaa ja hiuksia. Tuotteet sisältävät argan öljyä joka on tehokas kosteuttaja. Käytetään samalla tavalla kuin Head&hair heal tuoteperheen tuotteita, lisäksi true soft tuoteperheestä löytyy hiuksiin jätettävä öljy, joka sopii myös hennoille hiuksille.

Shampoo 13,-/ 100ml 27,-/350ml

Masque 29,-/250ml

hoitoaine 27,-/300ml

Booster masque 9,90,-/50ml

LeaLuo Play nice soothing tuotteet. Soothing shampoo ja hoitoaine sopivat erinomaisesti herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittavat hiuspohjaa ja estävät hilseilyä.

Shampoo 10,-/100ml 22,-/300ml

hoitoaine 10,-/100ml 22,-/300ml

Redkenin scalp relief dandruff shampoo on erityisesti hilseilevälle hiuspohjalle tarkoitettu shampoo. Piroctone olamine tehoaa suurimmalla osalla hyvin hilseilyyn. Shampoo sopii sekä miehille, että naisille tuoksunsa puolesta.

23,10,-/250ml

Leave a Comment