Rasvoittuvan hiuspohjan täsmätuotteet

Miten tunnistaa ovatko hiukset ja päänahka rasvoittuvat? Rasvoittuvat hiukset tunnistaa useimmiten siitä, että hiukset näyttävät likaisilta ja hiusten tyvi kiiltää jo vuorokauden sisällä edellisestä pesusta. Hius makaa päätä myöten ja hiuspohja kiiltää. Monesti myös kasvojen iho on helposti rasvoittuva ja finnejä tulee helposti. Myös hiuspohjaan voi tulla ”finnejä” eli karvatuppi tukkeutuu liasta ja talista, mistä seuraa tulehdus tupissa.

Rasvoittuvat hiukset voivat myös hilseillä. Yleisesti ajatellaan, että päänahka on kuiva kun se hilseilee, mutta myös rasvoittuva hiuspohja voi hilseillä. Tällöin hilse ns. kakkuuntuu hiuspohjaan ja lähtee irti suhteellissen isoinakin palasina, hilse on yleensä hieman kellertävän väristä. Pesuvälin pidentäminen harvoin on hyväksi hiuspohjalle, jonka talineritys on runsasta. Tästä voi pahimmillaan seurata jopa ikävä tulehdustila hiuspohjassa. Rasvoittuvan hiuspohjan hoidossa tärkeää on pitää pesuväli säännöllisenä 1-2 vuorokautta ja käyttää sopivia tuotteita. System 4 sarjasta löytyy erinomaiset tuotteet juuri rasvoittuvalle hiuspohjalle.

System 4 4 Shale oil shampoo on erikoishampoo ylirasvoittuvalle hiuspohjalle. Tämä shampoo sopii myös tali-ihottuman hoitoon. Shampoo sisältää liuskekiviöljyä, joka hillitsee talineritystä sekä rauhoittaa ärtynyttä ja kutiavaa hiuspohjaa ja mentholia joka raikastaa sekä stimuloi pintaverenkiertoa. Shampoosta jää raikas tuntu hiuspohjaan. Shampoo myös tukee hiuspohjan luonnollista kosteustasapainoa ilman, että hiuspohjaan jää rasvaisuuden tuntua. Shampoon olisi hyvä antaa vaikuttaa 1-2 minuuttia vaahdotuksen jälkeen.

16/250ml

System 4 1 Special shampoo on kuuriluontoisesti käytettävä erikoisshampoo normaaleille ja ravoittuvalle hiuspohjalle. Shampoo poistaa hilsettä ja estää sen uudelleensyntymistä, sekä tasapainottaa hiuspohjan rasvoittumista rauhoittaa kutinaa. Tämä shampoo sopii sinulle, jos hiuksesi rasvoittuvat nopeasti (1-2 päivässä), mutta myös hilseilevät ja hiuspohja on pintakuiva. Anna shampoon vaikuttaa 1-2 minuuttia vaahdotuksen jälkeen. Käytä kuuriluontoisesti; käytä special shampoota 2-4 viikkoa ja vähennä käyttöä asteittain, toiseksi shampooksi sopii täydellisesti system 4 3 mild shampoo.

16/250ml

System 4 Scalp tonic sopii erityisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle. Scalp tonic liuottaa kristallisoitunutta talia, ehkäisee hiuspohjan rasvoittumista ja rauhoittaa kutiavaa hiuspohjaa. Sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana. Mentholi virkistää ja stimuloi hiuspohjan pintaverenkiertoa.

System 4 scalp tonic sopii päivittaiseen käyttöön ja myös pesukertojen välillä käytettäväksi. Levitä tuote jakauksittain hiuspohjaan ja hiero kevyesti, niin että tuotetta on tasaisesti joka puolella. Käytä heti pesun jälkeen ja/tai laita scalp tonic ennen pesua ja anna vaikuttaa 10-15minuuttia, pese sen jälkeen hiukset System 4 1 special shampoolla tai System 4 4 Shale oil shampoolla, Scalp tonic ennen pesua liuottaa talin helpommin irtoavaksi ja shampoo pesee sen pois.

16/150ml

Redken amino-mint shampoo on antaa nimensä mukaisesti mintunraikkaan lopputuloksen. Shampoo sisältää minttua ja vahvistavaa aminohappoyhdistettä, jotka auttavat poistamaan rasvaisuutta hiuspohjasta ja kosteuttamaan hiuksia. Shampoo virkistää tyveä ja jättää raikkaan tunteen hiuspohjaan. Sopii myös hennoille hiuksille. Shampoo myös tasapainottaa hiusten pH:ta. Redkenin shampoot ovat tiivistettyjä, joten määrällisesti shampoota riittää puolet siitä kun normaalisti, vaahdota shampoo ensin käsien välissä ja vie se sitten märkiin hiuksiin. Hiero shampoo hyvin hiuspohjaan ja lisää tarvittaessa vettä, jos shampoo ei vaahdotu kunnolla.

23,10/300ml

Mikäli hiuksesi ovat käsitellyt, älä unohda käyttää hoitoainetta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Rasvoittuvalle hiukselle sopii esimerkiksi Maria Nilan head&hair heal hoitoaine tai booster masque sekä jätettävänä hoitoaineena Maria Nila True soft argan oil tai Maria Nila structure repair leave in cream todella vaurioituneille hiuksille.

Meiltä saat verkkokauppaostoksille ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksiin

Leave a Comment