Hennot hiukset

Hentojen ja ohuiden hiusten ongelmana on yleensä volyymin saaminen tyvelle. Mikäli hiuspohja on hyvässä kunnossa ja ainoa ongelma on ryhdin saaminen hiuksiin kannattaa ainakin shampoon osalta valita volyymishampoo. Käsittelemättömille hiuksille, jotka ovat hyvässä kunnossa riittää usein myös saman sarjan hoitoaine, jos hiuksia on värjätty, vaalennettu tai permanentattu on syytä valita hoitavampi hoitoaine. Esimerkiksi värjätyille hiuksille Redkenin all soft sarjan hoitoaine tai Maria nilan true soft sekä structure repair sarjojen hoitoaineet ovat hyviä käsitellyille hiuksille.

Volyymin kannalta on tärkeää, että hoitoainetta ei laiteta tyvelle vaan se levitetään ainoastaan latvoihin ja pituuksiin n. 5cm tyveltä. Pesun jälkeen lisävolyymia saa föönaamalla hiukset esimerkiksi pää alaspäin muotovaahdon, suolasuihkeen tai volume sprayn avulla.

Redken Volume Injection

Redken volume injektion tuotteet ovat riittoisia ja tuoksumaailmaltaan sekä miehille, että naisille sopivia. Shampoo sisältää Redkenin Bodifying complex -ainesosayhdistelmän, joka auttaa sisältää filloxanea. Se auttaa kohottamaan tyveä välittömästi ja antaa tuuheutta hennoille, lättänöille tai käsitellyille hiuksille. Hoitoaine ei jätä hiuksia raskaaksi, vaan on koostumukseltaan kevyt. Se antaa hiuksille lisää kiiltoa ja pehmeyttä. redkenin shampoot ja hoitaineet ovat tiivistettyjä, joten käytä tuotetta kerrallaan reilun herneen kokoinen nokare ja lisää tuotetta tarvittaessa.

Redken volume injection shampoo 23,10€/ 300ml

Redken volume injection hoitoaine 25,20€/ 300ml

Maria Nila Pure Volume

Maria Nila Pure volume sarjan tuotteet soveltuvat hyvin pohjoismaiselle hennolle hiukselle. Sisälävät B5-vitamiinia, jotka antavat hiuksille ryhdikkyyttä. Maria Nilan volume sarjan tuotteet ovat esillenostetuista tuotteista kaikkein hoitavampi, joten ne soveltuvat myös värjätyille hiuksille. Kaikki Maria Nilan tuotteet sisältävät color quard complexin joka suojaa väriä haalistumiselta. Pure volume sarja sisältää shampoon lisäksi maskin, hoitoaineen ja booster masquen. Kaikissa Maria Nila tuotteissa on samanlainen pesurytmi. Ensin shampoopesu, toisena laitetaan joko masque tai booster masque ja masquen jälkeen viimeistely hoitoaineella. Mikäli käytät booster masqueta, tavallista hoitoainetta ei tarvita. Tämä pesumetodi perustuu tuotteiden pH-arvoon, hoitoaine on kaikista happamin ja tästä syystä se laitetaan viimeiseksi, sillä se sulkee hiuksen pinnan ja näin viimeistelee hoitotehon.

Maria Nila pure volume shampoo 350ml 27€/ 350ml

Maria Nila pure volume masque 250ml 29€/ 250ml

Maria Nila booster masque pure volume 50ml 9,90€/ 50ml

Maria Nila pure volume conditioner 300ml27€/ 300ml

LeaLuo Aim High volume

LeaLuo Aim high volume sarjan shampoo ja hoitaine ovat hennon hiuksen kaverit. Shampoo on Redkenin ja Maria Nilan tuotteisiin verrattuna kaikista pesevin, eli jos kaipaat pesuteholtaan pesevää volume shampoota on tämä osuva valinta. LeaLuon hoitoaine jättää hiukset keveiksi, mutta antaa ihanasti kiiltoa hiuksille. Hoitoaineessa on glitteriä mukana antamassa lisähohdetta hiuksiin. Shampoopesu suositellaan tehtäväksi tuplana, eli vaahdota shampoo kaksi kertaa hiuspohjaan ja tee välissä nopea huuhtelu. Ensimmäinen vaahdotus irrottaa lian ja muotoilutuotteet ja toinen pesee ne pois. Jos hiukset tarvitsevat lisäksi tehokkaampaa kosteutusta kannattaa näiden kaveriksi valita LeaLuo weightless mask, joka nimensä mukaisesti ravitsee, mutta jättää hiukset ilmavan tuntuisiksi. Pesurutiinissa maski laitetaan shampoon jälkeen, mutta ennen hoitoainetta kuten Maria Nilan pesurutiinissakin. Parasta LeaLuo tuotteissa on raikkaat tuoksut ja ympäristöystävällinen ajatusmaailma. Raaka-aineita käytetään muusta tuotannosta ylijääneistä, jotta kaikki tulee hyödynnettyä.

LeaLuo Aim high volume shampoo 22€/ 300ml

LeaLuo Aim high volume hoitoaine 22€/ 300ml

LeaLuo count stars weightless mask 25€/ 270ml

Leave a Comment