Kosteutusta kuiville hiuksille

Kuivan hiuksen tunnistaa parhaiten siitä, että se ei ole elastinen. Kun hiusta vetää, se ei veny vaan pahimmassa tapauksessa napsahtaa poikki. Muita selkeitä merkkejä on kiillottomuus, sähköisyys sekä karheus. Onneksi hiuksille löytyy nykyisin paljon kosteuttavia tuotteita niin paksuille kuin ohuille hiuksille. Suosittelemme aina kuivalle hiukselle hoitoaineen lisäksi maskia ja/tai öljyä/ jätettävää hoitoainetta säännölliseen käyttöön. Pesurutiinissa maskia käytetään 1-2 kertaa viikossa riippuen pesuvälistä.

Redken All Soft

Redken all soft kosteuttavat tuotteet sopivat sekä hennoille että paksuille hiuksille. All soft sarja kosteuttaa ja pehmentää hiuksia tyvestä latvaan. Se parantaa hiusten käsiteltävyyttä, sileyttä ja kiiltoa. Shampoon ja hoitoaineen lisäksi sarjasta löytyy heavy cream tehohoito, joka sopii hyvin lisänä paksummille tai todella kuiville hiuksille. Hennoille hiuksille useimmiten riittää shampoon ja hoitoaineen lisäksi hydramelt moisturizing leave-in-treatment ja paksuille sekä karheille hiuksille Argan-6 multi-care oil.

Redken all soft shampoo 23,10,-/300ml

Redken all soft hoitoaine 25,20,-/300ml

Redken all soft heavy Cream treatment mask 36,75,-/250ml paksuille ja karheille hiuksille

Redken all soft argan-6 multi-care oil 29,40,-/111ml Paksuille ja karheille hiuksille

Redken all soft hydramelt moisturizing leave-in treatment 33,60,-/150ml sopii sekä hennoille että paksuille hiuksille

Maria Nila True soft

Maria Nila True soft sarjan tuotteet sisältävät kosteuttavaa argan öljyä. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti kosteuttaen myös hiuspohjaa. Pesurutiini Maria Nila tuotteilla suositellaan ensin shampoopesu tuplana, maski 1-2 kertaa viikossa tai nopeampana vaihtoehtona booster masque. Pesu viimeistellään pois huuhdeltavalla hoitoaineella ja lopuksi pyyhekuiviin hiuksiin argan öljy viimeistelemään kosteutuksen ja tuomaan kiiltoa. Tuotteet ovat riittoisia ja soveltuvat hyvin myös hennoille pohjoismaiselle hiukselle.

Maria Nila True soft shampoo 350ml 27,-/350ml

Maria Nila True soft masque 250ml 29,-/250ml

Maria Nila True soft conditioner 300ml 27,-/300ml

Maria Nila Booster masque true soft 50ml 9,90,-/50ml

Maria Nila True soft argan oil 100ml 28,-/100ml

Maria Nila Coils&Curls

Maria Nila Curls&Coils sarja kiharille ja laineikkaille hiuksille. Co wash shampoo pesee hellävaraisesti ja hoitoaineet ovat todellisia superkosteuttaja. Nämä tuotteet sopivat mainiosti kaikille hiuslaaduille, jotka kaipaavat tehokasta kosteutusta. Sarjasta löytyy pesevä hoitoaine, poishuuhdeltava hoitoaine sekä jätettävä hoitoaine. Valitse yksi tai koko sarja pesurutiiniisi.

Maria Nila coils & curls co-wash 31,-/350ml

Maria Nila Coils&Curls treatment 33,-/250ml

Maria Nila coils & curls oil-in-cream 100ml 28,90,-/100ml

LeaLuo Dip in moisturizing

Anna hiuksillesi kylpy kosteudessa LeaLuo Dip in Moisturizing -shampoon ja hoitoaineen avulla. Tämä tehokas ja hellävarainen tuotesetti tarjoaa intensiivistä hoitoa ja kosteutusta kuiville ja janoisille hiuksille, jättäen ne pehmeiksi, kiiltäviksi ja terveen näköisiksi. Dip in Moisturizing -shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kun se syväkosteuttaa niitä. Ravitsevat ainesosat auttavat palauttamaan hiusten kosteustasapainon ja suojaavat niitä kuivumiselta. Hiukset tuntuvat puhtailta ja silkkisiltä.
Dip in Moisturizing -hoitoaine tehostaa kosteuden vaikutusta hiuksissa. Se auttaa selvittämään takut ja pehmentämään hiukset, jättäen ne helposti käsiteltäviksi ja hallittaviksi. Hoitoaine sulkee kosteuden hiuksiin, jolloin ne säilyttävät kauniin kiiltonsa pitkään.
LeaLuo on omistautunut tarjoamaan tuotteita, jotka edistävät hiusten terveyttä ja hyvinvointia. Dip in Moisturizing -shampoo ja hoitoaine auttavat palauttamaan hiusten kauneuden ja elinvoiman.

Upota hiuksesi kosteuden maailmaan LeaLuo Dip in Moisturizing -shampoon ja hoitoaineen avulla. Anna hiuksillesi ansaitsemaansa hoitoa ja nauti terveistä, pehmeistä ja upeasti kiiltävistä hiuksista päivästä toiseen.”

LeaLuo dip in moisturizing shampoo 14,90,-/300ml

LeaLuo dip in moisturizing conditioner 14,90,-/300ml

Leave a Comment