Vaurioituneiden hiusten pelastajat

Kun hiusta värjätään tai käsitellään erilaisilla käsittelyillä, kuten vaalennetaan tai permanentataan hiuksen rakenne vaurioituu. Tällöin on hyvä tarttua repair sarjan tuotteisiin. Vaurioituneet hiukset tunnistaa mm. siitä kun hius on karhea ja kiilloton. Pahimmassa tapauksessa hiuksesta tulee niin sanotusti purkkaa eli käytännössä hiusta venytettäessä se venyy mutta ei enää palaudu vaan yleensä katkeaa. Tällöin ei ole paljon vaihtoehtoja, toki hiusta voi yrittää hoitaa repair tuotteilla, mutta lähes ainoa vaihtoehto on leikata huonokuntoinen osa hiuksesta pois.

Varsinkin vaalennetut hiukset kaipaavat hellää huolenpitoa, meidän vinkkimme tuotevalintoihin vaurioituneille hiuksille.

Brazilian Bondbuilder

Brazilian BondBuilder on innovatiivinen hiustenhoitotuotesarja, joka on suunniteltu tarjoamaan hiuksillesi tehokasta hoitoa ja suojaa. Tämä brändi on erityisen tunnettu hiusten vahvistamisesta ja suojaamisesta kemiallisilta käsittelyiltä, kuten värjäyksiltä ja vaalennuksilta. Saatavana olevat tuotteet auttavat sinua saavuttamaan terveemmät, vahvemmat ja kiiltävämmät hiukset.

Brazilian BondBuilder hyödyntää ainutlaatuista tekniikkaa, joka auttaa korjaamaan ja vahvistamaan hiusten rakennetta. Se auttaa palauttamaan hiusten terveyden ja joustavuuden, mikä tekee niistä vähemmän alttiita vaurioille ja katkeilulle. Jos värjäät tai vaalennat hiuksiasi säännöllisesti, Brazilian BondBuilder-tuotteet ovat kuin pelastusrenkaat hiuksillesi. Ne auttavat suojaamaan hiuksiasi vaurioilta ja ylläpitävät niiden kuntoa myös kemiallisten käsittelyiden jälkeen. Brazilian BondBuilder-tuotteet eivät ainoastaan vahvista hiuksia, vaan ne myös lisäävät kiiltoa ja elinvoimaa. Hiuksesi näyttävät ja tuntuvat terveiltä, pehmeiltä ja sileiltä.

Sarja on todella helppo, siihen kuuluu shampoo, hoitoaine, treatment sekä jätettävä hoitosuihke. Pese ensin shampoolla ja sen jälkeen levitä hoitoaine pituuksiin ja latvoihin. Viimeistele Ionic color lock hoitosuihkeella. Hoitosuihke paitsi selvittää ja tuo kiiltoa myös suojaa hiusväriä haalistumiselta. Erinomainen tuote shokkivärjätyille ja muille kirkkaille väreille, joiden pysyminen voi olla haasteellista.

Brazilian bondbuilder extension repair shampoo 350ml/ 29,-

Brazilian bondbuilder extension repair hoitoaine 350ml/ 29,-

Brazilian bondbuilder ionic color lock -värisuojasuihke 140ml/ 29,-

Brazilian bondbuilder color care kotihoitosetti 58,-

Maria Nila Structure Repair sarja

Maria Nila Structure Repair on tehokas ja monipuolinen tuotesarja, joka on suunniteltu palauttamaan ja vahvistamaan hiustesi rakennetta. Tämä sarja tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia ja antavat niille uuden elinvoiman ja kiillon. Maria Nila panostaa ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty-free, ja niiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Voit käyttää näitä tuotteita hyvällä omallatunnolla. Tuotteet sisältävät hiusta korjaavaa leväuutetta. Kuten kaikki Maria Nila tuotteet pesurutiinissa maski käytetään ennen hoitoainetta, näin saadaan hoitavat ainesosat pysymään hiuksessa. Sarjasta löytyy myös booster masque sekä jätettävä hoitovoide. Maria nilan tuotteet sopivat myös erinomaisesti hennolle pohjoismaiselle hiukselle latistamatta sitä.

Maria Nila structure repair shampoo 350ml 27,-

Maria Nila structure repair masque 250ml 29,-

Maria Nila Booster masque structure repair 50ml 9,90,-

Maria Nila structure repair conditioner 300ml 27,-

Maria Nila structure repair leave in Cream 200ml/ 28,-

K18Hair maski ja öljy

K18hair mask

K18 Hair Mask on edistyksellinen hiustenhoitotuote, joka on suunniteltu korjaamaan ja vahvistamaan vaurioituneita hiuksia tehokkaasti. Tämä ainutlaatuinen tuote tarjoaa syvän ja tieteellisesti testatun hoidon hiuksillesi, joka auttaa palauttamaan niiden terveyden ja kauneuden. K18 Hair Maskin salaisuus piilee K18-peptidissä, joka on erityisesti kehitetty korjaamaan ja vahvistamaan hiuksia. Tämä innovatiivinen ainesosa tunkeutuu syvälle hiuksiin ja korjaa niiden rakennetta sisältä päin. Se auttaa palauttamaan hiusten terveyden, vähentämään katkeilua ja antamaan niille luonnollista kiiltoa.

K18 Hair Mask on täydellinen valinta, jos hiuksesi ovat vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä, kuten värjäyksistä tai vaalennuksista, tai liiallisesta lämpökäsittelystä. Se auttaa palauttamaan hiusten kimmoisuuden ja vahvuuden.

Tämä tehokas hiusnaamio kosteuttaa ja ravitsee hiuksiasi syvältä. Se auttaa ehkäisemään hiusten kuivumista ja tekee niistä pehmeät, sileät ja helposti käsiteltävät. K18 Hair Mask sopii kaikille hiustyypeille, eikä sen käyttö vaadi erityistä ammattitaitoa. Suositellaan kuuriluontoisesti käytettäväksi pari viikkoa värjäyksen tai muun kemiallisen käsittelyn jälkeen.

K18hair molecular repair hair oil

K18Hair Molecular Repair Hair Oil on huippuluokan hiustenhoitotuote, joka tarjoaa syväkorjaavaa ja ravitsevaa hoitoa hiuksillesi. Tämä ainutlaatuinen hiusten öljy on suunniteltu erityisesti vaurioituneiden ja kuivien hiusten tarpeisiin. Se auttaa palauttamaan hiusten terveyden ja antaa niille luonnollista kauneutta.K18Hair Molecular Repair Hair Oil sisältää tehokasta K18-peptidiä, joka on tunnettu hiusten syväkorjaavista ominaisuuksistaan. Tämä peptidi tunkeutuu hiusten rakenteeseen ja auttaa korjaamaan vaurioita sisältä päin. Se vahvistaa hiuksia ja tekee niistä entistä joustavammat ja kiiltävämmät.

Tämä hiusten öljy tarjoaa intensiivistä kosteutta ja ravitsemusta hiuksillesi. Se auttaa torjumaan kuivuutta ja tekee hiuksista pehmeät ja silkkiset. Lisäksi se estää hiusten pörröisyyttä ja antaa niille kaunista kiiltoa.

K18Hair Molecular Repair Hair Oil on helppo lisätä osaksi päivittäistä hiustenhoitorutiiniasi. Voit käyttää sitä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tarpeen mukaan. Se ei tee hiuksista raskaan tuntuisia, vaan ne pysyvät kevyinä ja helposti käsiteltävinä. Käytä joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin 1-3 tippaa, riittoista tuote kestää pitkään käytössä. Tämä hiusten öljy sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti niille, jotka kaipaavat syväkorjaavaa hoitoa.

K18 Hair tuotteet ovat todellisia hiusten pelastaja, jotka auttava sinua saavuttamaan terveemmät, vahvemmat ja kiiltävämmät hiukset. Koe tieteellisesti testattu hoito hiuksillesi ja anna niille rakkaudella valmistettua huolenpitoa.

K18 molecular repair hair oil 30ml 79,-

K18 Maski 15ml 32,90,-

Rajoitettu erä tuotesettejä k18hair tuotteista:

K18 öljy ja maski setti 30ml+15ml/ 99,-

K18 Detox shampoo ja mask 250ml+15ml/ 59,-

Leave a Comment