Cutrin Vieno – Hellävaraista ja tuoksutonta hiuskosmetiikkaa

Cutrin Vieno hajusteettomat tuotteet tarjoavat täydellisen ratkaisun niille, jotka haluavat nauttia hiustenhoidosta ilman voimakkaita tuoksuja. Hajusteeton ei kuitenkaan tarkoita tehotonta. Vieno-sarjan tuotteet ovat suunniteltu tarjoamaan samanlaista laadukasta hoitoa kuin tuoksullisetkin vaihtoehdot.

Cutrin Vieno tuotteet on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa, joten ne sopivat täydellisesti sekä hajusteherkille ja astmaatikoille, että herkälle iholle. Sarja pitää sisällään hyvät perustuotteet erityyppisille hiuksille ja erilaisiin tilanteisiin. Hoitotuotteista löytyy hellävarainen shampoo, hoitoaine, maski ja jätettävä hoitoaine. Lisäksi Curly Girl hyväksytty pesevä hoitoaine erittäin herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Kaikki hoitotuotteet ovat ihanteellisia myös hennolle hiukselle eivätkä latista niitä.

Cutrin Vieno sensitive Cleansing conditioner 400ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno sensitive shampoo 250ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno Sensitive hoitoaine 200ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno Sensitive Deep soothing care 150ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno Sensitive care spray 200ml/ 16,90,-

Föönauksen alle

Muotoilutuotteista löytyy erinomaiset perustuotteet hiusten muotoiluun. Föönauksen alle ja pyyhekuiviin hiuksiin löytyy Volumizing mousse, ryhtiä ja ilmavuutta antava muotovaahto sekä multispray, joka on nestemäinen muotoilusuihke kaikille hiuslaaduille. Multispray on helppo käyttää sekä lyhyisiin, että pitkiin hiuksiin, se antaa hiuksille volyymia, kiiltoa ja pitoa. Voit käyttää tuotteita pyyhekuiviin hiuksiin ja föönata tai antaa kuivua itsekseen.

Cutrin vieno sensitive volumizing mousse 300ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno sensitive multispray 200ml/16,90,-

Muotoile ja viimeistele

Hiusten muotoiluun löytyy ihanat kevyet lämpösuoja ja kuivashmapoo. Lämpösuoja toimii parhaiten kuivaan hiukseen suihkutettuna esim rautojen alle. Lakkamainen suihke antaa kivasti kiiltoa ja suojaa lämpömuotoilulta, kevyen koostumuksen ansiosta tuote sopii niin hennolle kuin paksuille hiuksille. Kuivashampoo tyven freesaukseen pesujen välillä on kevyt ja tahmaamaton, sekä sopii tummille ja vaaleille hiuksille. Helppo käyttää ja levittyy tasaisesti. Suihkuta tuotetta hiusten tyvelle ja harjaa hiukset, näin tuote levittyy tasaisesti.

Cutrin Vieno sensitive heat protection spray 200ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno Sensitive Dry shampoo 200ml/ 16,90,-

viimeistelyyn sarjasta löytyy kaksi erivahvuista lakkaa; light ja strong. Light lakka erittäin hennoille hiuksille sekä pikkuhiusten kesyttämiseen jakauksen kohdalta ja ponnarikampauksista. Strong lakka sopii viimeistelyyn, kiharoiden päälle ja paksummalle hiukselle. Molemmat lakat jättävät hiukset liikkuviksi ja eivät latista kampausta. hienojakoinen suihke leviää tasaisesti ja on helppoa myös kerrostaa hiuksiin.

Stryling wax on voimakas hiusvaha erityisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. Neutraali kiilto ja voimakas pito. Helppokäyttöinen: ota ensin pieni määrä vahaa ja hiero hetki käsien välissä, pyyhi tuotetta kevyesti hiuksiin kauttaaltaan tai siihen osaan jota haluat muotoilla. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla, halutessasi voit viimeistellä lookin hiuslakalla.

Cutrin Vieno sensitive styling wax strong 100ml/ 16,90,-

Cutrin Vieno Sensitive Hairspray Strong 300ml/ 16,90,-

Leave a Comment