LeaLuo uudet muotoilutuotteet

LeaLuo toi vihdoin markkinoille uusia tuotteita, joita on odotettu! Sarja täydentyi kolmella muotoilutuotteella, jotka täydentävät sarjaa hoitotuotteiden rinnalla.

Fake it dry shampoo

Pitoa, volyymia ja heipat rasvaisuudelle. Uusi luottotuote bad hair dayn pelastajaksi. Antaa kevyttä pitoa ja volyymia samalla kun vie rasvaisuuden tunnetta ja tekee tyvestä mattaisemman.

Suihkuta kuiviin hiuksiin tyvelle ja pöyhi tai harjaa hiukset varmistaaksesi tuotteen tasaisen levittyvyyden. Ennen käyttöä ravista pulloa pari napakasti.

LeaLuo Fake it dry shampoo 250ml 14,90€

Bounce back Curl Gel

Ihana uusi kiharageeli, jolla luot uusia mahdollisuuksia hiusten muotoiluun. Geeliä voit käyttää joko pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin. Tuo kiiltoa ja pitoa sekä samalla hoitaa ja kosteuttaa. Lisää tuotetta pieni määrä kerrallaan ja lisää tarvittaessa.

LeaLuo Bounce back curl gel 270ml 14,90€

Let it shine primer

Let it shine primer on ihana uusi pohjustusvoide hiuksillesi. Käytä tuotetta luovasti, voit laittaa tuotteen primeriksi ennen hoitoainetta, jolloin se tehostaa hoitoaineen vaikutusta. Käytä jätettävänä hoitoaineena pesun jälkeen tuomaan kiiltoa, selvittämään, poistamaan pörröisyyttä ja antamaan suojaa lämpömuotoilulta. Tai voit sipaista tuotetta kuiviin hiuksiin pituuksiin ja latvoihin kesyttämään pörröisyyden ja tuomaan ekstra kiiltoa.

Tämän tuotteen kanssa vain taivas on rajana.

LeaLuo Let it shine anti-frizz 2-in-1 primer 110ml 14,90€

Kaikki LeaLuo tuotteiden hinnat ovat päivittyneet. Uudet edullisemmat hinnat, samat ihanat tuotteet.

Tuotteet ovat vegaanisia ja pakkaukset kierrätettäviä. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyja materiaaleja ja raaka-aineita.

Leave a Comment