Kirkasta vaaleita hiuksia

Vaaleiden ja vaalennettujen hiusten kotihoito on avainasemassa kun väri halutaan pitää kauniina kampaamokäyntien välissä. Varsinkin vaalennetuilla hiuksilla on tärkeää löytää tuotteet jotka kirkastavat ja ylläpitävät väriä sekä tuotteet joissa on tarpeeksi hoitotehoa vaurioituneille hiuksille. Erityisesti viileiden sävyjen ylläpito kotona vaatii hopeatuotteiden käyttöä. Tämä siksi että käsitelty hius päästää aina keinotekoista väriä pois johtuen hiuksen suomukerroksen avautumisesta. Siksi niille ei riitä vain kampaajalla tehty väri vaan sitä on ylläpidettävä kotona. Tässä vertailussa hopeatuotteita ja vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita joiden avulla ylläpidät kauniin sävyn hiuksissa myös kampaamokäyntien välissä.

Redken Blondage high bright

High bright tuotteet eivät sisällä mitään väripigmenttiä, eli näiden tuotteiden tarkoitus ei ole taittaa lämpimiä sävyjä hiuksista. Tuotteet kirkastavat hiusväriä c-vitamiinin avulla ja ehkäisevät hiusvärin muuttumista tunkkaiseksi. nämä tuotteet sopivatkin erinomaisesti viiileiden sävyjen mutta myös lämpimien ja neutraalien vaaleiden hoitamiseen. Hoitorutiinissa ensimmäisenä käytetään pre-treatment suihke kosteisiin hiuksiin, jonka annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, seuraavaksi hiukset pestään sarjan shampoolla ja hoitoaineella.

Tuotteet sopivat myös päivittäiseen käyttöön tai yhdessä käytettäväksi hopeatuotteiden kanssa. Tuotteet sopivat kaikille hiuslaaduille ja myös värjäämättömille hiuksille.

Redken blondage high Bright treatment 250ml/ 33,60,-

Redken blondage high Bright shampoo 300ml/ 23,10,-

Redken blondage high Bright hoitoaine 300ml/ 25,20,-

Maria Nila Sheer silver ja silver shot

Maria Nilan Sheer silver sarjan tuotteet ovat pigmentiltään kevyemmät kuin useimmat silver tuotteet markkinoilla, siksi se sopii myös päivittäiseen käyttöön. Shampoo ei vaadi erikseen vaikutusaikaa pigmentin tarttumiseen hiukseen. Tuotteet sisältävät violettia pigmenttiä sekä karhunvatukkauutetta, sopivat erityisesti vaaleille hiuksille violetin pigmentin vuoksi. Tummemmille hiuksille vaaditaan enemmän sinisiä pigmenttejä. Itse tuotteet ovat myös hoitavia ja näin ollen saat samalla sekä tarpeeksi hoitotehoa, että värin ylläpitoa. Maskia voi käyttää erittäin vaurioituneille hiuksille joka pesu shampoon ja hoitoaineen lisäksi tai kevyemmin käsitellyille 1-2 viikon välein. Lisäksi Maria Nila sarjasta löytyy Silver shot, joka on erityisesti vaalennettujen hiusten tuote, siinä on paljon pigmenttiä ja se sulkee tehokkaasti hiuksen pintakerrosta tuoden kiiltoa. Silver shot käytetään shampoopesun jälkeen pyyhekuivaan hiukseen ja annetaan vaikuttaa 3-5minuuttia jonka jälkeen se huuhdellan pois, tämän jälkeen ei tarvita enää hoitoainetta.

Tuotteet sopivat kaikille hiuslaaduille jokapäiväiseen käyttöön. Pesurutiini: 1. Shampoo (2. Masque tai silver shot) 3. Hoitoaine tai booster masque

Maria Nila sheer silver shampoo 350ml 27,-

Maria Nila sheer silver masque 250ml 29,-

Maria Nila Silver shot 60ml/ 8,-

Maria Nila sheer silver conditioner 300ml 27,-

Maria Nila Booster masque sheer silver 50ml 9,90,-

Lealuo Say Bye anti-brass tuotteet

LeaLuon Hopeashampoo on näistä tuotteista kaikista pesevin ja sopii myös tummemmille vaaleille joiden ongelmana on oranssiin taittuva sävy, siinä on violetin pigmentin lisäksi myös paljon sinistä pigmenttiä. Erittäin vaaleille hiuksille shampoota ei kannata käyttää päivittäiseen pesuun vaan sen rinnalle voi valita esim. LeaLuo kosteuttavan shampoon tai volume shampoon hiusten tarpeista riippuen. Hoitoaine on myös sinertävää, mutta siinä pigmenttejä vähemmän, joten sitä voi käyttää päivittäin joko hopeashampoon tai esim. volume shampoon kaverina. Shampoon voi antaa vaikuttaa vaahdotuksen jälkeen pari minuuttia ennen huuhtelua mikäli haluaa hopeamman lopputuloksen.

LeaLuo Say Bye anti-brass shampoo 300ml/ 22,-

LeaLuo Say Bye anti-brass hoitoaine 300ml/ 22,-

Leave a Comment